Мини безжична слушалка за всеки детектив

Част от екипировката на всеки детектив може да се прибави и мини безжичната слушалка, която не е нищо друго освен микро индуктивен приемник, който получава аудио сигнала посредством електромагнитна индукция. Това устройство е еднопосочен приемник, който можете да включите към вашия мобилен телефон, радио приемник, mp3 плеър и всеки друг аудио източник. Изключително малкия му размер го прави почти незабележим.

За да се възползвате от неговите качества, като детектив, само трябва да сложите индуктивната примка около врата и с помощта на жак да го включите към източника на аудио сигнал. Слушалката се захранва с цинкова батерия - 1.55V.
Посредством електромагнитна индукция аудио сигнала се индуцира от примката към слушалката. Колкото по-близо се намира слушалката до примката толкова звука ще бъде по висок.

Ако искате да водите разговор по телефона или да слушате музика и да останете незабелязани, за да се чудят другите дали не си говорите сами, то тази мини безжична слушалка е идеалното решение за вас и вашият нюх на детектив.

No comments:

Post a Comment