Станете детектив с истински качествена дегизировка


Истинският детектив разполага с всичко, което му трябва. И не забравя да го използва в подходящият момент. Ето защо ние като истински приятели решихме, че трябва да ви напомним, че в някои случаи може да се наложи да се дегизирате, за да свършете вашата „тайна” задача, която може да ви донесе много разкрития във ваша или не толкова полза.
Кои са нещата, които може да ви потрябват за вашето разследване и промяна на външния ви вид? Ами например професионален грим, като ще ви направи по-възрастни, отколкото сте.
Един вид от многото изкуствени мустаци или бради може да ви свърши чудесна работа. И двата вида дегизировка са направени от естествени човешки косми, ръчно подредени върху фина основа. Освен това се предлагат широка гама от естествени цветове и могат да се комбинират с различни бради.

Така като един истински детектив ще се дегизирате и никой няма да ви познае. Едно от най-важните неща е разтвора за залепване и почистване на брадата и/или мустаците, така че не забравяйте да си го поръчате. Без него няма как да станете по-възрастни и напълно неузнаваеми.

Някои магазини предлагат и професионален комплект за състаряване, който се състои от силиконова шапка, приличаща на кожа, която ще ви направи плешиви, а също така и присадки за кожата, залепящи се за лицето, които могат да добавят бръчки към лицето ви.

No comments:

Post a Comment