Шпионски уреди за качествено наблюдение

Видеокамера, която успешно и дискретно е скрита в обикновена картина с чудесен пейзаж. Направете своето практично видео, избирайте измежду три качествени резолюции: 640х480, 800х592 и 1280х720 с 30 кадъра в секунда.

Дистанционното управление, което е включено в комплекта е чудесен начин да се управлява от разстояние до шест метра функционалността на камерата и така да се спести енергия и време за запис.

С вградения софтуерен детектор за движение ще можете да спестите още време, като зададете командата камерата да се стартира само, когато пред обектива премине човек.

С допълнително вградения слот за microSD карта, където ще съхрнаите направените записи, може да включите и функцията за презапис, което значи, че когато картата се напълни, се трият най-старите записи и върху тях се записват най-новите.

Камерата може да работи с презареждаемата батерия с капацитет 2500 mAh или директно включена в електрическата мрежа с адаптер. В комплекта има кабел за телевизор, с който можете да преглеждате записите на екрана на телевизора си.

No comments:

Post a Comment