Цифров аудио рекордер с 2 GB памет за един истински детектив


Понякога, за да научите истини и да хванете някой в лъжа не е нужно да го записвате какво прави, а какво говори. Така, че ако имате претенциите да сте един истински детектив, то ще ви е необходим един аудио рекордер, като този, който има капацитет от 2 GB вградена памет. Най-хубавото е, че на пръв поглед това устройство прилича много на обикновена флаш памет.

Това устройство крие в себе си мощно устройство за записване на звук. Стартирането на записа става с едно плъзване на бутона и можете да записвате кристално ясен звук в радиус от 5 м. около устройството. Няма светещи индикации и нищо не може да Ви дискредитира при правене на тайни записи с този дигитален аудио рекордер, точно както и трябва да бъде, ако сте и детектив. Има вградена презареждаема литиево-йонна батерия която позволява повече от 8 часа непрекъсната работа на рекордера.

Капацитетът от 2 GB Ви позволява да съхранявате над 120 часа записи. За да прослушате направените записи просто поставете устройството в USB порта на вашия компютър и можете да стартирате файловете от рекордера или да ги съхраните на компютъра си. Не e необходимо инсталирането на драйвери за операционните системи WIndows 2000/ME/XP/VISTA..

No comments:

Post a Comment