Подслушватели за добрия детектив


Ако искате да сте добър детектив, ще трябва да заложите на добри и качествени шпионски джаджи, които да успеят да ви подсигурят нужната информация. Едни такива невероятни и много полезни шпионски джаджи са подслушвателите. С тях може да подслушате, както телефона на половинката, така и какво става в съседите през дебелата или панелна стена.
Един детектив винаги е готов да започне да действа, така че ще трябва да носите във вас това невероятно и много качествено устройство. Разбира се, ако е физическо такова. Защото например подслушвателите, които се използват, за да сканират мобилните телефони представляват софтуери, които се инсталират на телефона на този, който искате да подслушате, след което вие самите ги активирате само с едно телефонно обаждане до сим картата и вече може да слушате през стационарен или пък мобилен телефон какво се случва около подслушвания телефон, с кого разговоря собственикът му или пък просто какво си говорят хората, докато са на кафе например. 

Един много полезен софтуер, ако искате да изобличите гаджето и като един истински, но все пак самоуважаващ се детектив, искате да съберете доказателства, за да му ги хвърлите накрая в лицето и да му кажете да си гледа работата, а и да, да си намери някоя друга, която да баламосва.
А може и да сложите такова устройство на телефона на детето си. Все пак в някоя възраст децата са неуправляеми, а да не говорим и колко опасно е станало в наши дни по улиците. Ако не ви дават много обяснения, къде и с кого ходят, вероятно е време да прибегнете до някои крути мерки. Просто ще сложите един софтуер на телефона му и ще можете да научавате навреме с кого и къде ходи. И не е нужно да му вдигате после скандал, че не ви е казал, просто ще знаете къде е за ваше успокоение.

Има още много приложения на подслушвателите, някои от тях може да ползвате, за да чувате през стените на вашето жилище какво става например в съседите. Ако сте толкова любопитни де.

No comments:

Post a Comment