Димен детектор-камера: една надеждна джаджа за детектив

Тази камера е скрита в напълно реалистичен детектор за дим, който по нищо не се различава от своите събратя, освен че е скрил камера с висока резолюция. Тя има множество функции, които ще ви помогнат да сте наясно с нещата, които се случват. И дори през нощта, защото има включени инфрачервени диоди, които позволяват да се вижда и на тъмно. Така вашият димен детектор става и нощен наблюдател. Осигурявате си едно надеждно видеонаблюдение 24 часа, 7 дни в седмицата, за да сте спокойни и да вършите ежедневните си задачи достатъчно концентрирани, че да не мислите за това какво лошо би могло да се случи в дома ви, докато ви няма. Или на друго място.

Устройството е оборудвано и с детектор за движение и така можете да пестите памет и батерия, като записвате само когато е нужно-когато има движение пред камерата. За да можете лесно и удобно да контролирате всички функции разполагате с дистанционно управление, с чиято помощ можете да управлявате устройството на разстояние до 15 метра.

Направените вече видео записи са в стандартния AVI формат, като резолюцията им е 1280х720/30 fps. Работата на устройството се осигурява от акумулаторна батерия с капацитет 1000 mAh.

В комплекта имате захранващ кабел с дължина 5 м., който можете да използвате, за да бъде камерата постоянно включена в контакта и да не използвате вградена батерия. Има слот за microSD карта, в който можете да поставите до 32 GB.

No comments:

Post a Comment