GPS тракер за всеки детектив, но без батерия

Представяме ви едно средство, което ще ви направи детектив и ще ви подскаже къде се намира даден човек в точно определен момент. Неговото голямо предимство е, че може да се свърже с автомобила и така да засича точното местопоположение. За жалост тракера няма автономно захранване и затова трябва да бъде свързан с акумулатора на колата.

Неговото работно напрежение е от 9 до 24 V DC. С него имате възможност да контролирате от разстояние едно от релетата на превозното средство (например това на бензиновата помпа).

Може да подадете команда на това средство за всеки детектив. Всичко, което трябва да направите е да изпратите смс с определена команда, която след като бъде възприета, тракера ще  изключи захранването на бензиновата помпа, веднъж щом колата излезе от район, който сте задали предварително.

Устройството е в напълно водоустойчив корпус, в който са поставени вграденире GPS и GSM антени.

Тракера има вибрационен датчик, който ще Ви информира, когато двигателя бъде запален. Имате няколко възможности да получите информация за местоположението на обекта - като SMS с координати, като линк към google maps или в реално време, ако използвате Интернет базирана платформа в реално време. Конфигурацията на устройството се извършва с изпращане на кратко текстови съобщения към SIM картата, поставена в тракера. Размери 87×43×14 mm.

No comments:

Post a Comment