Детектив и още нещо

Да бъдеш детектив не означава само да следиш някой в подгизнал шлифер в тъмна уличка. Е, може и да не е мокро и тъмно, но смисъла е един. Детектив може да бъде всеки, който желае да научи какво се случва дори в дома или офиса му. И за тази цел не са му нужни някакви суперски високотехнологични средства. Достатъчни са някои по-различни уреди за работа.

Най-надеждните детективски помощници разбира се са камерите и подслушвателите. Но заедно с тяхната мощна и практична сила, вие може да използвате и допълнителни уреди, като този електронен термометър. Той ще ви помогне да установите точната температура в даденото помещение. Естествено много полезно, когато имате малко дете. Но не само.

С негова помощ успявате от разстояние да измервате температурата на заобикалящите Ви предмети. Така безопасно и бързо ще измервате екстремно ниски и високи температури.

Времето за реакция на термометъра е под една секунда, а температурния диапазон: - 50 ~ +500 градуса по Целзий. Ако е необходимо ще можете да превключите на градуси по Келвин само с натискане на един бутон.

За да сте сигурни, че измервате температурата на точния обект имате и лазарен показалец, който можете да включвате и изключвате. Точността на измерването е 2%.

No comments:

Post a Comment