За един истински любител детектив или професионалист – скрита камера във водоустойчив часовник


Обичате ли да разгадавате тайни? Ваши или нечий чужди? Вероятно е второто. Тогава ще ви трябва някое наистина много добре средство, за да направите вашите разкрития или с други думи, да станете детектив…у дома. Вижте например този часовник. Изглежда като напълно нормален часовник, който отмерва времето, температурата, показва дата, нали? Но в действителност, той е много повече от това. И вие като един истински детектив трябва да го притежавате.

В него има вградена, малка камера. И това че е малка не я прави нискокачествена. Тъкмо напротив. Тя снима с висока резолюция, прави страхотни, детайлни снимки, освен това може и да записва и звук. Което за вас е много важно, защото какво са действията без думите за един детектив в разобличаването на някой недобросъвестен близък или познат?

Освен това камерата притежава режим с гласова активация, което е много ценна опция. Така ще може да запишете всеки, който мине покрай часовника и започне разговор. Може би ще разберете и с кого и кога разговаря по телефона?

Самият часовник е водоустойчив и ако го намокрите няма да се развали. Но това не го прави подходящ за гмуркане или подводни снимки, за съжаление.

Преди да започнете своята детективска работа, проверете дали малката „тапичка” долу в дясно, е завита. Тя е предназначена да опази микрофона. Защото под вода записите са без звук. Ако искате да записвате във вода или в мокро време трябва да завиете плътната "тапа".

Може да ползвате камерата и в пълен мрак. Благодарение на своята вградена инфрачервена подсветка, вие може да запишете всичко, което ви е нужно в спалнята или някое друго място, което е тъмно и на което е възможно да се правят не особено редни неща.  

Технически характеристики:

Видео формат - AVI
Видео кодек - M-JPEG
Резолюция - 1920х1080
Снимки – JPG

No comments:

Post a Comment