Защо си струва да сте детектив

Сигурно, когато помислите за техника за шпиониране, първото, за което се сещате са всичките   малки технологични нещица от различни филми, с чиято помощ може да се следят всякакви злодеи. Прав съм нали? Продават се множество аксесоари, с помощта на които имате възможност да подслушвате някой без дори този човек да подозира или пък да го филмирате. Пак без да знае. Като това   се практикува не, за да запишете огромна политическа война, застрашаваща живота и света като цяло, а само понеже сте заподозрели, че половинката нещо прекалява с плитки лъжи от рода на, че имал късно събраниe в работата, или попаднал в задръстване. Тогава само използвате една скрита камера и разобличавате лъжеца.


А и можете да си сложите микро камери за охрана и 24 часово наблюдение на дома или на децата ако са с бавачка.


Друго много ценно качество на този сорт шпионска технология, е че можете да гледате какво се случва вкъщи, ако например работите



Това е доказателство, че в някои случаи шпионското оборудване е необходима и има вероятност да да е нужна дори и на нормалния човек, на когото животът е не по-малко заплетен от мисиите на героите от филмите.

No comments:

Post a Comment